Stiri

Pasiune pentru frumusete!

OriginalBeauty - Alina Dinu - Pasiune pentru frumusete

Se spune ca meseria e bratara de aur! De-a lungul anilor, eu mi-am gasit “bratara de aur” in saloanele de infrumusetare. Mai intai ca lucrator, apoi ca manager de salon. Atat in tara cat si in strainatate, am avut ocazia si onoarea sa lucrez alaturi de profesionisti care m-au invatat pas cu pas secretele frumusetii. Si credeti-ma pe cuvant! Sunt atat de multe incat as putea umple pagini intregi. Ceea ce am si facut cand am devenit Beauty Editor pentru Originalbeauty.RO.

 

Numele meu este Alina Dinu si, impreuna cu echipa OriginalBeauty.RO, te invit sa descoperi cele mai ascunse taine din domeniul frumusetii. Cu ajutorul specialistilor din domeniu, iti propunem rubrici interesante in care vei gasi cele mai noi si utile informatii.

Cine? Ce? Unde? Cand? Cum?

Pentru ca nu ne scapa niciun eveniment, la rubrica “Stiri” vei fi informat despre tot ce e in trend, in materie de infrumusetare.

Inainte de a ne ocupa de frumusetea exterioara, nu uira ca mai intai ai nevoie de un organism sanatos la interior. De aceea am creat rubrica “Medical” unde vei afla totul despre sanatatea ta.

Rubrica “Estetica” va pune la curent cu toate tratamentele si tehnologiile din domeniu. Indiferent ca vorbim de tratamente faciale sau corporale, aici veti gasi informatiile de care aveti nevoie. De la tratamentele clasice pana la cele mai noi tehnologii, vei descoperi articole interesante si utile care te vor ajuta sa faci cele mai bune alegeri.

Oameni de afaceri, oameni de succes care au reusit in industria de beauty. Acesta este subiectul pe care il dezbatem la rubrica “Business”. Vrei sa-ti deschizi o afacere in domeniu? Citeste-le povestile si invata de la ei secretele meseriei! Si afacerea ta poate deveni una de succes!

“Fitness” si “Nutritie” sunt rubricile care aduc in prim-plan informatii de la cei mai buni specialisti in domeniu.

Rubrica “Produse” va pune in tema cu cele mai in voga branduri pe care le puteti alege atat pentru acasa cat si in terapiile pe care le efectuati in saloanele si clinicile de infrumusetare.

 

Alina Dinu
Redactor-Sef OriginalBeauty.RO