Estetica

Tratamentul cu oxigen hiperbaric

Estetica Faciala - Terapie oxigen hiperbaric - 1

Oxigenul este strans legat de functionarea corpului uman. Exista mai multe motive de aparitie a bolilor, in afara scaderii nivelului de oxigen din atmosfera, precum viata alerta din orase, statul in fata calculatorului perioade lungi de timp in birourile cu aer uscat, lipsa exercitiului fizic, obiceiurile alimentare nesanatoase, etc. Cercetarile arata ca numai atunci cand corpul uman primeste aproape 7 litri de oxigen in epiderma in fiecare zi, poate fi mentinuta cresterea normala a celulelor, iar altele noi pot sa apara.

 

Tratamentul cu Oxigen Hiperbaric se bazeaza pe ionizarea componentelor aflate in aer si creeaza oxigen cu o puritate de 98% prin metoda de separare la inalta presiune. Impreuna cu duza special creata in acest scop, cu lansatorul si masca de fata, echpamentul specializat injecteaza, pulverizeaza si duce la inhalarea oxigenului, actionat direct atat asupra ridurilor fetei si gatului cat si asupra cearcanelor. Epiderma absoarbe oxigenul rapid, stimuleaza activitatea celulelor umane si accelereaza metabolismul acestora. Astfel, tenul capata luminozitate, intinerire de la prima sedinta si imbunatateste respiratia celulara, stimulamd circulatia sangvina.

Etapele tratamentului de baza cu oxigen hiperbaric

Etapa 1 – “Injectarea” oxigenului cu o puritate de 98% prin metoda de separare, la inalta presiune. Procedeul duce la inlaturarea celulelor moarte si deschide porii. Tot in aceasta etapa se realizeaza masajul ce activeaza circulatia sangvina si metabolismul celular.

Etapa 2 – Combinarea oxigenului cu seruri profesionale ce contin ingrediente active, care intra in profunzimea pielii, ajutate de presiunea oxigenului. Acesta regenereaza si reface elasticitatea pielii.

Etapa 3 – Acoperirea intregii fete cu o masca ce contine oxigen pur, inhalat prin aspiratie. Masca are rolul de a proteja colagenului si ajuta la netezirea si eliminarea ridurilor.

Rezultatele tratamentului cu oxigen hiperbaric apar de la primele sedinte si se concretizeaza prin: eliminarea ridurilor cu efect de lifting facial, eliminarea acneei, reducerea petelor de pigment, redarea luminozitatii si uniformizarea tenului, reducerea cicatricilor superficiale, diminuarea cuperozei, imbunatatirea micro-circulatiei sangelui.