Estetica

Mezoterapia virtuala – metoda de infrumusetare din cap pana in picioare

Mezoterapie virtuala - 01

Mezoterapia virtuala este una dintre cele mai noi metode in materie de infrumusetare. Saloanele de specialitate o recomanda clientelor, deoarece aceasta are functie dubla: se poate folosi atat facial, cat si corporal. Care sunt beneficiile ei si cum va puteti rasfata cu ajutorul mezoterapiei virtuale, aflati in articolul de mai jos.

Mezoterapia faciala pentru un ten de invidiat

Procesul de tratament facial functioneaza astfel: aparatul de mezoterapie introduce in structura pielii o combinatie de substante precum: elastina, acid hialuronic si colagen. Rolul lor este de a reda elasticitate pielii. Tot aceste substante ajuta pielea sa se hidrateze prin retinere de apa.

Ce aduce mezoterapia nou in domeniul cosmeticii, este faptul ca aceasta metoda nu foloseste injectarea. Pur si simplu, cu ajutorul unui dispozitiv care actioneaza delicat la nivelul fetei, se introduce acest amestec de substante, prin epiderm. De acolo, transportul de substante ajunge in toate straturile pielii si se distribuie uniform la nivelul intregii fete. Tehnologia avansata face ca cele trei substante sa ramana in piele, in proportie de peste 90%. Acest lucru se intampla datorita radiofrecventei si electroforezei. Metoda este non-invaziva si complet nedureroasa. In plus, va veti bucura de un masaj facial cu substante care sterg ridurile de pe fata si o fac sa straluceasca.

Mezoterapia corporala combate celulita cu succes

Mezoterapia corporala actioneaza dupa acelasi principiu ca si mezoterapia faciala. Dispozitivul corporal introduce substante active in piele si astfel se elimina celulita iar pielea isi recapata fermitatea. Mezoterapia corporala poate fi folosita pe coapse, abdomen, fese, gambe, solduri si brate. De asemenea, are o actiune benefica asupra vergeturilor si cicatricilor. Masajul delicat al dispozitivului de mezoterapie relaxeaza musculatura si inlatura senzatia de picioare grele si obosite.

Mezoterapia corporala se foloseste in combinatie cu geluri Crio, Thermo si Reafirming, cu rolul de a indeparta celulita si nodulii de grasime. Astfel, se regleaza fluxul sanguin si drenajul limfatic.

Terapia este non-invaziva, nedureroasa si are efecte benefice pe termen lung.

Sfatul specialistului

Pentru a obtine efectul dorit, veti avea nevoie de mai multe sedinte de mezoterapie virtuala. Pentru zona faciala, specialistii OriginalBeauty recomanda realizarea a minim patru-cinci sedinte. Pentru zona corporala, veti avea nevoie de minim opt sedinte de tratament.

Terapia corporala trebuie completata cu o dieta echilibrata si mult sport. Organismul are nevoie de toate vitaminele si mineralele esentiale bunei dezvoltari fizice si mentale. Nu trebuie decat sa faceti miscare in aer liber si sa eliminate grasimile, prajelile si dulciurile in exces.

De asemenea, pentru un corp armonios dar si un ten stralucitor, nu uitati sa va hidratati suficient!