Estetica

Criolipoliza, sau cum sa distrugi grasimea prin inghet!

Procedura remodelare corporala - criolipoliza - 1

La ora actuala, criolipoliza este cea mai in voga metoda de slabire. Nu doare, este o interventie nechirurgicala, non-invaziva, nedureroasa, iar rezultatele se vad pe loc. Avand in vedere ca slabirea se produce in mod natural si fara niciun pic de efort, atunci, cu siguranta, merita incercata!

 

Metoda prin care actioneaza criolipoliza se numeste criogenarea celulelor de grasime. Sub actiunea frigului, acestea mor urmand a fi eliminate in decurs de maxim 12 saptamani. Criolipoliza distruge trei din patru acizi grasi, astfel, grasimea in exces este eliminata definitiv.

Cand trebuie sa mergeti la salon?

In general, prin procesul de criogenare, grasimea se elimina pentru totdeauna. Puteti face criolipoliza pe toate zonele. Pe o singura zona se pot aplica trei sedinte, care dureaza intre 30 si 60 de minute fiecare, in functie de grosimea stratului adipos.

Dupa prima sedinta, puteti repeta tratamentul cu criolipoliza peste aproximativ trei saptamani. Dupa numai trei sedinte, veti pierde aproximativ cinci-sase centimetri in circumferinta. Celulele grase care au inghetat la minus opt – minus zece grade, mor gradual si parasesc corpul prin procese naturale.

Cele mai cerute zone sunt abdomenul si coapsele.

In ce conditii ne este interzisa criolipoliza?

Din fericire, criolipoliza actioneaza doar pe zonele cu probleme fara sa afecteze organele, nervii, muschii sau tesuturile invecinate. De asemenea, procedura nu are niciun fel de restrictie in ceea ce priveste activitatea cotidiana.

Cu toate acestea, este bine sa tinem cont de cateva contraindicatii. Asadar, discutati cu terapeutul dumneavoastra in caz de: sarcina, perioada de alaptare, cancer, inflamatii acute, pobleme renale, hepatice, cardiovasculare, ulcer gastric, duodenal, epilepsie, eczema, boli ale pielii in zona de tratament, implanturi de metal si plastic. Daca ati suferit interventii chirurgicale si doriti sa efectuati criolipoliza, trebuie sa asteptati minim trei luni.