Business Stiri

Maratonul frumusetii începe la Cosmetics Beauty Hair

Cosmetic Beauty Hair - 27 - 30 Sepembrie 2018

COSMETICS BEAUTY HAIR, cel mai important eveniment din Romania adresat sectorului de beauty, va avea loc in perioada 27 – 30 septembrie 2018, in pavilionul B2 din centrul expozitional ROMEXPO.

 

COSMETICS BEAUTY HAIR promoveaza de 24 de ani industria cosmeticelor din Romania, fiind un eveniment de referinta pentru producatorii, importatorii si distribuitorii de produse, echipamente si mobilier pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura.

 

Si anul acesta, producatorii, importatorii si distribuitorii de produse, echipamente si mobilier pentru cosmetica, îngrijire corporala si coafura vor fi prezenti la eveniment, aducand cu ei oferte inedite în tendintele sezonului si anticipand directiile anului urmator, discounturi si pachete preferentiale doar pe perioada targului.

 

Reunite într-un pavilion nou si modern, pe o suprafata expozitionala de peste 6.000 de metri patrati, 118 companii din Romania si din tari precum Bulgaria, Grecia, Italia, Letonia, Lituania, Moldova, Rusia si Spania, prezintã ultimele tendinte in materie de hair-styling, ingrijire corporala si make-up.

 

Program de vizitare COSMETICS BEAUTY HAIR:
27 – 29 septembrie, orele 10:00 – 18:00
30 septembrie, orele: 10:00 – 16:00.

Acces:
Bilet intrare: 20 lei/zi
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita

Tarif acces parcare: 5 lei/ ora.