Estetica

Lipolaserul – remodelare eficienta, fara durere

Remodelare corporala - Lipolaser - 1

Metoda care a revolutionat lumea esteticii corporale, este fara indoiala, lipolaserul. In momentul de fata, liplaserul este una dintre cele mai cerute proceduri in saloanele de infrumusetare, deoarece elimina grasimea intr-un timp scurt, remodeland trupul, asa cum ne dorim. Non-invaziv si nedureros aparatul lipolaser poate da rezultate, fara sa apelam la bisturiu.

Cum actioneaza lipolaserul?

Lipolaserul se foloseste mai ales pe zonele unde se acumuleaza de obicei grasimea: abdomen, colacei, fese. Totodata, acesta este singurul aparat care poate fi aplicat pe inestetica gusa.

Pentru ca e un tratament non-invaziv si nedureros, tot ce trebuie sa faceti este sa va asezati confortabil si relaxate in timp ce terapeutul dumneavoastra va conecta padelele aparatului pe zonele cu probleme. Singurul lucru pe care il veti simti, va fi o usoara incalzire.

Relaxarea vine la pachet cu rezultatele

Rezultatele se vor vedea dupa doua-trei sedinte. Tratamentul complet tine in medie, intre patru si sase saptamani. Potrivit terapeutilor in remodelare corporala, este bine sa efectuati in jur de doua sedinte lipolaser pe saptamana. Astfel, veti observa o pierdere semnificativa in centimentri, masa de grasime corporala va scadea si ea, iar oglinda va va arata un trup din ce in ce mai frumos conturat. In plus, odata ce a fost topita, grasimea se va reface mai greu. Cu toate acestea, veti avea nevoie si de cateva sedinte de intretinere, pe care le veti face la intervale de timp mai lungi, bineinteles, tot la recomandarea terapeutului.

Lipolaserul are si contraindicatii?

Ca orice metoda de infrumusetare, si lipolaserul are anumite contraindicatii. Asadar, indata ce ajungeti intr-un salon de infrumusetare, informati-va terapeutul daca: sunteti insarcinata, alaptati sau suferiti de epilepsie sau afectiuni ale glandei tiroide.

In acelasi timp cu tratamentul, veti putea efectua toate activitatile dumneavoastra zilnice. In plus, fata de alte tratamente, Lipolaserul nu lasa urme, vanatai sau umflaturi.

Intretinerea se face si acasa

Chiar daca dupa o cura de sedinte cu lipolaser, grasimea se va depune mai greu in zonele cu probleme, stilul de viata are o influenta foarte mare asupra organismului. Asadar, indiferent ca vorbim de Lipolaser sau alte metode de remodelare corporala, acestea trebuie asociate cu o dieta echilibrata, un orar de somn adecvat, miscare si multa hidratare.