Estetica

Intinerire si remodelare, intr-un singur cuvant: radiofrecventa!

Procedura remodelare corporala - Radiofrecventa - 1

Non-invaziva si nedureroasa, radiofrecventa este una dintre cele mai populare proceduri de remodelare corporala. Cu ajutorul undelor si a tehnologiei avansate, in doar cateva saptamani, pielea dumneavoastra isi va recapata elasticitatea si aspectul intinerit.

 

Radiofrecventa este un tratament care se face exclusiv in saloanele de infrumusetare si consta in aplicarea undelor de radiofrecventa pe zonele cu probleme.

Cum actioneaza radiofrecventa?

Undele de radiofrecventa au efect de incalzire (pana la 40 de grade) a dermei si, astfel, se produce stimularea colagenului si a elastinei. Cele doua substante au rolul de a reda fermitatea si elasticitatea pielii. Aspectul sanatos si intinerit se va vedea inca de la primele sedinte.

In momentul de fata, saloanele de infrumusetare pot oferi o gama intreaga de tratamente, cu tehnologii din ce in ce mai avansate. Deoarece in procesul de radiofrecventa sunt implicate colagenul si elastina, trebuie sa stiti ca puteti realiza acest tratament, atat facial cat si corporal. Corporal, se poate aplica pe orice zona: abdomen, coapse, brate.

Beneficiile radiofrecventei

In primul rand, datorita stimularii productiei de colagen, radiofrecventa este un tratament de remodelare si tonifiere. Principalele ei beneficii sunt: tratarea tuturor tipurilor de celulita (chiar si cea aflata in stadii avansate), reducerea vergeturilor, reducerea considerabila a aspectului de piele flasca.

Cum se desfasoara tratamentul cu radiofrecventa?

O sedinta de radiofrecventa dureaza in jur de 30 de minute, pe o singura zona. Pentru efecte vizibile, terapeutii recomanda cure de cate zece sedinte. Frecventa lor este de doua ori pe saptamana.
Apoi, este recomandat sa faceti o intretinere macar o data pe luna. Acest lucru insa, il va stabili terapeutul dumneavoastra, dupa efectuarea masuratorilor necesare inaintea inceperii oricarui tratament.

Cand nu avem voie sa facem radiofrecventa?

Radiofrecventa este contraindicata daca: suferiti de boli neoplazice, faceti tratamente cu citostatice, suferiti de epilepsie sau boli psihice, alaptati sau sunteti insarcinata, ati suferit interventii chirurgicale in ultimul an.

In cazul infectiilor, eczemelor aparute pe piele sau daca s-a activat virusul herpes simplex, consultati intai medicul. Cel mai important este sa discutati cu terapeutul dumneavoastra si sa-l informati corect despre toate afectiunile de care suferiti.