Estetica

Liposuctia virtuala – slabesti fara bisturiu.

Remodelare corporala - Sedinta cavitatie - 1

Mai pe scurt, in toate saloanele, o veti gasi sub denumirea de cavitatie. Fara durere si fara bisturiu, cu ajutorul cavitatiei, puteti ajunge la o silueta armonioasa, in doar cateva sedinte. Ce este cavitatia si ce trebuie sa facem pentru a ne bucura de beneficiile ei, aflam in randurile urmatoare.

Cum se realizeaza cavitatia?

In primul rand, trebuie sa stiti ca dupa varsta de 22-23 de ani, organismul uman poate produce milioane de celule adipoase. Cresterea lor este ajutata de o dieta dezordonata si bogata in calorii si de sedentarism. Asa apare nedorita si inestetica celulita.

Daca optati pentru un tratament cu cavitatie, trebuie sa stiti cum se va desfasura o sedinta.

In procesul de cavitatie, se vor urma trei pasi:

In prima faza, se aplica o crema si un gel, care ajuta la topirea grasimilor si usureaza masajul cu ajutorul aparatului de cavitatie. Apoi, se aplica aparatul in sine care consta in niste capete mobile, pe care terapeutul le va plimba pe zonele afectate: abdomen, fese, coapse.

Dupa aproximativ 30-40 de minute, urmeaza presodrenajul. Drenajul limfatic este foarte important, deoarece, astfel, se elimina grasimea deja topita de cavitatie. Drenajul limfatic se realizeaza manual sau cu ajutorul costumului de presodrenaj.

Dupa aceste proceduri, este recomandat sa faceti miscare cel putin 30 de minute. Astfel, toate grasimile vor fi eliminate, iar pielea se va mula intr-un mod armonios.

Cum puteti beneficia de tratamentele cu cavitatie?

In principiu, oricine poate face cavitatie. O sedinta dureaza minim 30 de minute. Numarul de sedinte efectuate se stabileste impreuna cu terapeutul, in functie de gradul de celulita pe care il detineti.

Cavitatia nu poate fi efectuata daca: sunteti insarcinata sau alaptati, suferiti de boli neoplazice sau afectiuni cardiovasculare.