Estetica

Tunelul cu infrarosu – sauna care te lasa sa respiri

Tunel sauna infrarosii - 1

Tunelul cu infrarosu este una dintre cele mai rapide si eficiente metode de slabire. Majoritatea saloanelor de remodelare corporala, detine macar un aparat de tunel cu infrarosu. Este o metoda simpla, in care tot ce aveti de facut este sa va relaxati si sa lasati caldura sa actioneze in mod benefic asupra corpului dumneavoastra.

Tunelul cu infrarosu este de fapt un fel de sauna in care puteti sta confortabila, in pozitie orizontala, relaxata, lasand razele infrarosii sa-si faca treaba; adica, sa topeasca grasimile. Razele infrarosii actioneza asupra corpului dumneavoastra, generand multa caldura. Atfel, prin transpiratie, se produce efectul de lipoliza – adica, ardere grasimilor. In aproximativ 30 de minute, se ard mai bine de 500 de calorii. Dupa opt-zece sedinte, veti constata o scadere semnificativa atat in centimetri, cat si in kilograme.

Alte beneficii ale tunelului cu infrarosu:

– Razele infrarosii au rolul de a reduce stresul. Astfel, daca suferiti de insomnii, veti vedea o imbunatatire semnificativa a calitatii somnului.

– Tot razele infrarosii sunt responsabile pentru accelerarea metabolismului si tonusarea organismului.

– Prin eliminarea grasimilor nedorite, imbunatatim sistemul imunitar si circulatia sangelui.

– Prin transpiratie se elimina reziduri si toxine, care se pot acumula in ficat sau rinichi.

Tratamentele cu infrarosii nu produc niciun pericol pentru dumneavoastra si sunt non-invazive. Cu toate acestea, si ele au cateva contraindicatii. Din cauza faptului ca tunelul cu infrarosu produce multa caldura, incercati sa il evitati daca suferiti de boli cardiace, hipertensiune, boli respiratorii, tromboflebite, diabet, varice sau epilepsie. De asemenea. vorbiti intai cu terapeutul daca suferiti de claustrofobie sau faceti des crize de spasmofilie.