Estetica Produse

Noua tehnologie – cheia pentru un trup de zeita?

Echipamente remodelare corporala de la BeautyMed - VelaShape III si CoolTech

Remodelarea corporala este un subiect intens dezbatut in randul publicului feminin. Metodele propuse de saloanele si clinicile de infrumusetare sunt variate, iar tehnologia avanseaza din ce in ce mai mult. Cu toate acestea, este in trend si de ajutor sa aflam ce se mai poarta in lumea mondena si, mai ales cum reusesc vedetele sa aiba trupurile de zeite la care visam si noi atat de mult.

 

Am stat de vorba cu specialistii BeautyMed, distribuitor de aparate profesionale medical-estetice pentru clinici si saloane de infrumusetare si, astfel, am aflat ce a mai inventat tehnologia pentru ca noi sa obtinem silueta mult visata.

VelaShape III- inamicul celulitei

VelaShape III combina puterea razelor infrarosii cu radiofrecventa bipolara si vacuumul, pentru a trata precis si eficient tesutul. Toate cele trei proceduri incalzesc celulele adipoase (numite si adipocite) tesutul inconjurator si fibrele de colagen. Astfel, caldura este penetrata rapid in piele, stimulandu-se depunerile de colagen, circulatia, drenajul limfatic si metabolismul celular. La exterior, rezultatul va fi imbunatatirea aspectului pielii.

Numeroase studii clinice au aratat ca tratamentul VelaShape III poate inlatura inca de la primele sedinte pana la doi centimetri de tesut adipos din zona abdominala si pana la 1,5 centimetri de pe coapse.

Criolipoliza este in mare voga

Daca ar fi sa dam o definitie, am putea spune ca remodelarea corporala, insumeaza toate tehnicile si procedurile prin care se obtine o sculptare a uneia sau mai multor zone ale corpului prin eliminarea tesutului adipos, a celulitei si prin tonifierea musculaturii.

Daca VelaShape III aduce beneficii cu ajutorul caldurii, aparatul CoolTech, aduce beneficii cu ajutorul… frigului. Exact! Este vorba despre un aparat de criolipoliza.

Criolipoliza este un tratament medical folosit pentru a distruge celulele grase. Principiul sau de actiune se bazeaza pe o racire controlata (minus opt grade Celsius), ce distruge adipocitele. Odata distruse, celulele moarte sunt eliminate cu ajutorul macrofagilor (potrivit DEX, macrofagul este o celula a sistemului imunitar care poate sa digere bacteriile, resturile de celule și alte particule eterogene sau toxice), eliminand tesuturile moarte, reciclandu-le si trasformandu-le în aminoacizi, peptide si proteine, fara posibilitate de regenerare.

Procedura este considerata o alternativa non-chirurgicala la liposuctie.

Vedetele au incredere in tehnologie

Potrivit specialistilor BeautyMed, cele doua proceduri au fost incercate atat de Kim Kardashian, imaginea VelaShape III pe plan international, cat si de ingerasii Victoria’s Secret

Asadar, daca visam sa aratam precum ingerasii de pe catwalk, poate ca e bine sa ne lasam rasfatate si remodelate de noua tehnologie.

 

 

 


Toate pozele utilizate in prezentul articol fac parte din arhiva BeautyMed.