Estetica Medical Produse

Rejuvenarea si tratarea aspectelor inestetice sunt posibile cu PlasmAge

Tehnologie - Aparat Plasmage - 1

PlasmAge este una dintre cele mai mari inovatii in materie de medicina estetica si rejuvenare faciala. Asa cum ii spune si numele, principiul dupa care se bazeaza aceasta tehnica este utilizarea celei de-a patra stari a materiei: plasma. Procedura se utilizeaza din ce in ce mai mult in tehnica blefaroplastiei. Este o metoda nechirurgicala si implica riscuri minime.

 

Stiintific, plasma se formeaza prin ionizarea gazului atmosferic. In cadrul acestei proceduri, plasma actioneaza prin strangerea fibrelor pielii. Rezultatul: pungile de sub ochi vor fi eliminate iar pielea subtire a pleoapelor isi va recapata elasticitatea si aspectul rejuvenat.

In afara de blefaroplastie, PlasmAge este benefica pentru multe afectiuni inestetice: ajuta la eliminarea alunitelor, trateaza vergeturile, indeparteaza excesul de piele si cicatricile lasate de acnee, ajuta la tratarea acneei, indeparteaza cu succes cicatricile keloide. In plus, PlasmAge este o metoda folosita cu succes in liftingul fetei si al gatului, indepartarea tatuajelor sau a liniilor si ridurilor din jurul gurii.

Cum puteti beneficia de tratamentele cu PlasmAge?

PlasmAge este o procedura pe care o puteti gasi in saloanele si clinicile de infrumusetare. Inainte de a incepe tratamentul cu PlasmAge, informati-va terapeutul daca: aveti mai putin de 18 ani, suferiti de afectiuni cardiace, purtati implanturi metalice in apropierea zonelor de tratament, aveti stimulator cardiac sau aparat auditiv, faceti tratament cu anticoagulante, sunteti insarcinata sau suferiti de boli neoplazice.

Asadar, daca nu suferiti de nicio afectiune din cele prezentate mai sus, puteti incerca tratamentele fara nicio problema.

Aparatul PlasmAge consta intr-un dispozitiv portabil, echipat cu un ecran tactil de dimensiune mare pentru selectarea tipurilor de tratament prestabilite sau pentru ajustarea manuala a parametrilor de functionare pentru tratament. Aplicatorul care va actiona direct pe pielea dumneavoastra este alcatuit dintr-un maner de plastic si electrozi metalici de diferite forme si dimensiuni, specifici diferitelor faze de tratament.

Plasma este un gaz compus din ioni si electroni. In timp ce pe Pamant, prezenta plasmei este in general rara (cu exceptia fulgerelor si a Aurorei Boreale), aceasta reprezinta mai mult de 99% din materia cunoscuta in Univers: Soarele, stelele si nebuloasele sunt alcatuite din plasma.

Pe acest principiu se bazeaza tehnologia PlasmAge. Aparatul este capabil sa genereze plasma prin intermediul unei descarcari electrice care se declanseaza cand aplicatorul se apropie de piele. Cu ajutorul descarcarii electrice generate se produce efectul de crestere a temperaturii doar in partea pe care dorim sa o tratam. Plasma generata impreuna cu cresterea temperaturii pot trata afectiunile descrise mai sus.

Cat dureaza procedura?

Durata unei sedinte cu dispozitivul PlasmAge este de aproximativ 30 de minute. In general, rezultatele se vor vedea chiar de la primul tratament. Pentru a obtine rezultatele dorite, specialistii recomanda in jur de trei sedinte, efectuate fiecare la o distanta de sase saptamani.

La ce riscuri te expui atunci cand apelezi la tehnologia PlasmAge?

Riscurile PlasmAge sunt minime. Inainte de a incepe tratamentul, zona tratata se va anestezia cu un unguent. Dupa tratament, cand zona incepe sa se vindece, va capata o crusta, care va cadea si ea in cateva zile.

Cu toate acestea, organismul nu poate fi oprit din procesul lui natural de imbatranire. Efectele PlasmAge se mentin pe o perioada lunga de timp (doi-trei ani), fata de proceduri similare care au efect de cateva luni. Foarte important de retinut este faptul ca PlasmAge este o metoda, care, in multe afectiuni poate inlocui cu succes bisturiul.