Estetica Medical Produse

Rejuvenarea vaginala – cea mai noua procedura pentru tratarea zonei intime

Tratament rejuvenare vaginala - 1

Rejuvenarea vaginala nu mai e demult un subiect tabu. In intreaga lume, din ce in ce mai multe femei apeleaza la aceasta metoda. Aparatura moderna din clinicile medicale face ca procedura sa fie nedureroasa, sigura si cu rezultate remarcabile.

Rejuvenarea vaginala este de fapt un tratament prin care femeile isi pot trata si recontura zona intima atunci cand au suferit mai multe nasteri, doresc sa reduca efectele imbatranirii sau au pierdut mult in greutate intr-un timp scurt.

BTL Exilis Ultra Femme 360 – cel mai nou aparat pentru rejuvenarea intima

Cand vorbim de rejuvenarea intima trebuie sa luam in calcul doua aspecte: tratarea canalului vaginal si zona labiala. Pentru cele doua proceduri Exilis Ultra Femme 360 foloseste ca metoda principala de tratare, radiofrecventa.

La exterior, radiofrecventa actioneaza prin incalzire stimuland productia de colagen si fluxul sangelui. La fel se intampla si la interior. Capatul special este introdus in canalul vaginal, iar undele radiofrecventei actioneaza in mucoasa vaginala stimuland productia de colagen. Procedura nu este dureroasa, si, cel mai important, nu aveti nevoie de anestezie si recuperare post-tratament.

Ultra Femme 360 este o tehnologie care se foloseste atat pentru labioplastie cat si pentru vaginoplastie. Beneficiile acestor proceduri consta in rejuvenarea si intarirea intregii zone vulvare, micsorarea labiilor mari, lifting-ul si tonifierea labiilor mici, ingustarea deschiderii vaginului ajutand si la tratarea incontinentei urinare.

Ce spun specialistii?

“BTL Ultra Femme este o procedură non-invazivă simplu de administrat, fără perioadă de recuperare, ce oferă un tratament sigur și eficient pentru problemele intime feminine. Cererea pentru aceste proceduri a depășit orice așteptare, iar femeile sunt bucuroase să descopere că există noi soluții pentru tratarea problemelor de sănătate intimă pentru care nu existau prea multe opțiuni până acum.”

Dr. M. Christine Lee
The Skin and Laser Treatment Institute
Walnut Creek, CA

 

“Estimez că mai bine de 75% dintre pacientele mele care se supun unei proceduri cu Exilis Ultra, ajung să mai trateze cel puțin încă o altă zonă, deoarece au fost atât de încântate de tratamentul inițial, într-un timp atât de scurt.”

Dr. Jason Lupton
San Diego Dermatology & Laser Surgery
San Diego, CA

 

“Ultra Femme a devenit un instrument extrem de prețios pentru procedurile de reîntinerire nechirurgicală din clinica noastră. În calitate de experți în rinoplastia fără semne, ne-am dorit un dispozitiv pe care pacientele noastre să îl poată folosi cu încredere și care să fie sigur, simplu și eficient, în această ordine a priorităților. Ultra Femme s-a dovedit a fi toate acestea și chiar mai mult. Pacientele și partenerii lor au fost extaziați de rezultate, iar noi suntem bucuroși să fi ales una dintre cele mai bune opțiuni de pe piață.”

Dr. Deepak Dugar
Facial Plastic Surgeon
Beverly Hills, CA

 

“Pacientele așteaptă cu nerăbdare să vină vremea pentru următoarea sesiune de tratament, deoarece rezultatele apar extrem de rapid. Nu există prea multe dispozitive pe piața de estetică medicală despre care lumea să spună că le iubește și că trebuie neapărat să le aibă. Acesta este unul dintre ele. Faptul că tratamentul presupune folosirea simultană a radiofrecvenței și ultrasunetelor face ca procedura să fie mai confortabilă. Obiectivul tratamentului este acela de a menține intervalul termic constant suficient de mult timp încât să se obțină rezultatele terapeutice dorite.”

Dr. Grace Liu
Newport Beach Dermatology
Newport Beach, CA

Ce se intampla in timpul tratamentului?

Cel mai important lucru este sa stati relaxata, in timp ce medicul va aplica un gel pe zona de tratament. Apoi, va plimba usor, pe intreaga suprafata, aplicatorul cu undele de radiofrecventa. O sedinta dureaza in jur de 20-30 de minute, timp in care nu veti simti niciun fel de durere.

Pentru rezultate optime este recomandata, in medie, o cura de patru tratamente, efectuate individual, odata la doua saptamani. Efectul acestei interventii poate dura mai bine de un an. Totusi, pentru intetinere, se recomanda ca procedura sa se repete dupa un an.

In functie de problemele fiecarei paciente rezultatele se pot vedea chiar de la prima sedinta.

Pregatirea dinaintea tratamentului

Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti, atunci v-ati hotarat ca doriti sa apelati la metoda rejuvenarii vaginale, este sa mergeti la un examen ginecologic si sa efectuati un test Papanicolau. Daca totul este in regula, se recomanda: evitarea cofeinei si diureticelor cu cateva zile inainte si dupa tratament si consumul de apa pentru hidratare.

Contraindicatiile tratamentului pentru rejuvenare vaginala

Inainte de a incepe aceasta procedura, discutati cu specialistul mai ales daca: aveti implanturi metalice in orice parte a corpului, sunteti insarcinata, sunteti in timpul menstruatiei, purtati sterilet, purtati virusul Herpes Simplex sau aveti vreo infectie, sunteti in stare febrila, in ultimul an ati facut un tratament antiacneic, suferiti de o boala autoimuna, suferiti de nevralgie, neuropatie acuta, boli vasculare, vene varicoase, trombofeblita sau orice alta boala a sangelui.