Estetica Produse

BTL Vaquish ME – cea mai noua tehnologie de remodelare corporala

Remodelare corporala - Aparat BTL Vanquish Me - 1

In materie de remodelare corporala, cercetarile medicale arata ca radiofrecventa este una dintre cele mai utilizate metode pentru a topi straturile de grasime nedorita. BTL propune in acest sens tehnologia Vanquish Me. Cum functioneaza si cum o puteti folosi in beneficiul dumneavoastra, aflati in articolul de mai jos.

 

Studiata si aplicata pentru prima data de cei mai renumiti chirurgi plasticieni din New York, Vanquish Me este singurul aparat care aplica radiofrecventa fara sa atinga pielea. Undele de radiofrecventa actioneaza asupra abdomenului si coapselor, utilizand metoda apoptozei (distrugerea controlata a celulelor adipoase).

Cum functioneaza tehnologia Vanquish Me?

Tot ce trebuie sa faceti este sa va asezati confortabil pe pat, in timp ce terapeutul va fixa aparatul la un centimetru de piele, deasupra zonei pe care doriti sa o tratati. Vanquish Me scaneaza intreaga zona si detecteaza zonele cu grasime in exces. Undele de radiofrecventa incep sa creasca temperatura de la nivelul tesutului adipos, pana la 45 de grade. La aceasta temperatura, celulele adipoase se dizolva si se elimina in mod natural cu ajutorul sistemului limfatic.

Desi rezultatele pot aparea chiar de la prima incercare, medicul recomanda o sesiune de aproximativ sase sedinte, realizate individual, la aproximativ sapte-zece zile. In acest timp, veti elimina celulele adipoase deja distruse in sedinta de terapie anterioara.

Stilul de viata sanatos trebuie pastrat

Dupa cateva sesiuni de tratament, veti observa o scadere consistenta in centimetri. Odata dizolvate, dupa o anumita varsta, celulele adipoase nu se mai refac. Acest lucru insa trebuie intretinut de o dieta sanatoasa, hidratare si multa miscare.

Procedura este relaxanta si nedureroasa

Terapiile cu Vaquish Me sunt nedureroase si nu lasa urme precum cicatrici sau vanatai. Desi radiofrecventa foloseste unde care incalzesc zona la temperaturi mari, pielea pastreaza o temperatura normala. Veti simti doar o usoara senzatie de caldura care este relaxanta si placuta. In plus, senzatia de confort este sporita, deoarece nu veti simti atingerea aparatului pe pielea dumneavoastra. Intreaga procedura este non-invaziva si poate fi realizata la orice ora, fara a fi nevoie de recuperare.

Remodelare corporala - BTL Vanquish Me - 2 Remodelare corporala - BTL Vanquish Me - 3

 

 

 

 


Toate pozele utilizate in prezentul articol fac parte din arhiva BTL.