Estetica Produse

MicroPen Eclipse – tratamentul pentru indepartarea cicatricilor

MicroPen Eclipse - Rowe - 01

MicroPen Eclipse de la Rowe este un aparat mic ce seamana cu un stilou si are multiple actiuni benefice asupra pielii. Printre aspectele inestetice pe care le trateaza, se numara si urmele lasate de diverse traume: arsuri, varsat de vant, acnee.

Ace cu inductie de colagen

Tehnologia MicroPen foloseste niste ace microchirurgicale care produc microincizii. Acestea determina microleziuni, stimuland producerea de colagen si elastina. Acele sunt foarte fine si de unica folosinta. Procedura ingroasa pielea, reda fermitatea, volumetria si ovalul initial al pielii. Pielea beneficiaza de regenerare, rejuvenare si restructurare.

MicroPen poate fi folosit pentru toate tipurile de riduri (de expresie, deshidratare) dar si pentru tenurile imbatranite. Trateaza cu succes cicatricile, mai ales pe cele postacneice, ramase in urma acneei severe. De asemenea, inesteticele cicatrici produse de arsuri sau varsat de vant si vergeturile dispar in urma tratamentelor cu MicroPen.

Dupa prima sedinta se vad deja rezultatele. In functie de sfatul specialistilor, este posibil sa repetati procedura dupa trei saptamani.

O sedinta dureaza intre 20 de minute si o ora,in functie de zonele pe care trebuie sa le tratam. Pretul porneste de la 350 de lei si poate ajunge la 150 de Euro / sedinta.

Dupa o sedinta cu MicroPen Eclipse se recomanda un tratament cu oxigen hiperbaric, mai ales daca la nivelul pielii a aparut roseata.

 

 


Toate pozele utilizate in prezentul articol fac parte din arhiva ROWE.