Estetica Produse Stiri

Aspectele inestetice dispar cu efort minim

Regenix - Rowe - Tratament fata si corp - 01

Rowe, lider pe piata aparaturii de remodelare si intretinere corporala a desfasurat un eveniment, in cadrul caruia a prezentat cele mai moderne echipamente destinate rejuvenarii si intretinerii faciale si corporale. Gazdele evenimentului au fost prof. dr. Ioan Nedelcu, specialist in dermato-venerologie si Sorina Bratu, trainerul Rowe.

Regenix pentru fata si corp

Regenix este un echipament care foloseste tehnologia HIFU (high intensity multifocused ultrasounds).

Inca din anii ’60 stiinta s-a preocupat de imbunatatirea parametrilor ultrasunetelor, astfel incat, in spitale s-a ajuns sa se lucreze cu tehnologia HIFU pe cancere localizate. Din anul 2000, HIFU a fost introdus pe partea de estetica faciala, apoi si pe partea de estetica corporala. HIFU este diferit si net superior fata de toate tipurile de radiofrecventa, laser si IPL, deoarece foloseste unde acustice concentrate, care ocolesc pielea si merg direct in locurile tinta, declansand un proces de regenerare prin vindecare a organismului.

Cand suntem tineri, fibrele de colagen sunt foarte stranse. Cand imbatranim, acestea se largesc, muschiul nu mai este sustinut si apare ptoza (potrivit DEX, ptoza este un fenomen patologic constând în deplasarea în jos a unui organ, de obicei ca urmare a slăbirii și a relaxării unor ligamente de susținere) atat la nivel facial cat si la nivel corporal.

Tehnologia transporta un fascicul de energie ultrasonica la nivel SMAS (stratul musculo aponeurotic superficial), la o temperatura de 65 de grade, suficienta pentru declansarea procesului natural de neocolageneza. Acest proces are rolul de a consolida colagenul existent si a produce colagen nou in stare proaspata.

Ultrasunetele intens focusate activeaza si accelereaza propriul proces de vindecare a organismului in zonele fetei, gatului si decolteului, ajutand astfel pielea lasata sa se intinda si sa devina mai ferma. Aceasta tehnologie se bazeaza exclusiv pe capacitatea regenerativa naturala a organismului prin producerea de colagen nou. Suprafata pielii nu este afectata, tratamentul vizand straturile profunde.

De ce sa apelam la o astfel de tehnologie?

Pentru ca:

 • Redefineste ovalul si volumetria fetei
 • Ridica pometii
 • Modeleaza barbia dubla
 • Este un lifting pentru sprancene si pleoapele superioare
 • Reduce ridurile adanci
 • Restrange porii dilatati
 • Tonifica pielea
 • Reduce cicatricile
 • Este un lifting pentru fata, gat si decolteu
 • Reduce pungile de sub ochi si cearcanele
 • Are actiune corporala prin liftarea pielii la nivelul bratelor, interiorul coapselor, abdomenului si feselor.

Tratamentul nu implica niciun fel de anestezie si nu este dureros. Veti simti niste vibratii datorate ultrasunetelor.

“Efectul tratamentelor cu Regenix poate aparea pe loc. O statistica personala, facuta in clinica, arata ca aproximativ trei din zece pacienti au efecte imediate dupa ce aplicam aceasta tehnologie. La restul pacientilor, efectul se vede intr-un interval de timp cuprins intre cinci zile si doua saptamani, in functie de zona pe care o tratam.”, afirma Sorina Bratu, trainerul Rowe.

Procedura se repeta dupa trei-patru luni, cand procesul de neocolageneza s-a incheiat iar efectul tine si pana la doi ani.

Pretul unei sedinte cu Regenix, poate ajunge la 100 de Euro pentru zona faciala si 50 de Euro pentru zona fruntii.

 

 


Toate pozele utilizate in prezentul articol fac parte din arhiva ROWE.