Estetica Produse

Oxigenul hiperbaric poate fi o alternativa in tratarea acneei

OxyMed - Rowe - Oxigen hiperbaric - 01

Acneea este o problema inestetica atat in randul adolescentilor cat si in randul adultilor. Din punct de vedere medical, acneea apare datorita unor bacterii anaerobe, care, asa cum le spune si numele, traiesc fara oxigen. Din fericire, au aparut multe tratamente pentru aceasta afectiune. Unul dintre ele este oxigenul hiperbaric. S-a dovedit stiintific faptul ca oxigenul este un puternic antibiotic. Cum putem sa ne bucuram de beneficiile oxigenului, ne povesteste Sorina Bratu, trainer international Rowe.

 

De cativa ani, in clinicile si saloanele de infrumusetare au aparut terapiile cu oxigen hiperbaric, realizate cu aparatura de specialitate. Un astfel de aparat este si OxyMed de la Rowe care poate furniza oxigen cu puritate in proportie de 98%. Tehnica specializata foloseste aerul din incapere, care trece prin niste filtre de zeolit si permite oxigenului sa actioneze in stare pura, la nivelul pielii.

Potrivit trainerului Rowe, “atunci cand vorbim de tratamentele faciale, ABC-ul esteticii moderne este un aparat de oxigen hiperbaric din simplu motiv ca avem nevoie de aer ca sa traim. Asadar, fiecare celula a corpului nostru necesita oxigen. La nivel facial, celulele fibroblaste care creeaza elasticitate si tonus au nevoie de oxigen deoarece pielea nu absoarbe aerul din mediul inconjurator.”

Acneea severa trateaza cu succes

Acneea se poate intinde de pe fata si pe gat, decolteu, spate si brate. Tenul acneic secreta mult sebum. Grasimea in exces deregleaza Ph-ul pielii. Canalele sebacee se infecteaza si asa apare acneea declansata de bacteriile anaerobe. De aceea, oxigenul este singura procedura care lucreaza foarte bine pe acneea cu pustule si actioneaza ca un antibiotic puternic si natural. In fucntie de gradul de acnee, rezultatele se vad dupa 24 de ore.

Oxigenul actioneaza asupra cuperozei

Cuperoza inseamna dilatatie. Capilarele superficiale cresc si se formeaza zone in care sangele nu mai poate circula. Astfel, volumul de sange creste, isi pierde din oxigen, iar tegumentul capata o culoare violacee.

Un aparat precum OxyMed face ca oxigenul sa patrunda adanc in piele, fluidizand sangele si avand ca rezultat principal crearea de capilare noi, care vor prelua din volumul de sange strans pana atunci. Si pentru ca pielea este singurul organ care ne tradeaza varsta, oxigenul hiperbaric actioneaza si asupra ridurilor. Acesta se aplica pe fata cu presiune mare, astfel incat celulele isi cresc activitatea. Cu ajutorul serurilor (acid hialuronic, Coenzima), pielea isi recapata elasticitatea si hidratarea.

O sedinta cu oxigen hiperbaric de 30 de minute, poate ajunge la pretul de 350 de lei.

 

 


Toate pozele utilizate in prezentul articol fac parte din arhiva ROWE.