Estetica Produse

SkinTech – Masca frumusetii

Tehnologia SkinTech de la Rowe - Ledterapie - 01

Masca SkinTech, tehnologie propusa de Rowe, imbina trei terapii: ledterapie, infrarosii si galvanoterapie. Acestea se pot folosi individual sau toate odata, in functie de afectiunile pe care trebuie sa le tratam. La nivelul tenului putem beneficia de peste 24 de efecte pozitive. Fiecarei terapii ii corespunde cate o culoare.

 

Ledterapia foloseste culoarea rosie si actioneaza cu ajutorul unor fotoni care ajung la 8-10 mm sub piele. Terapia declanseaza o crestere a activitatii celulare cu peste 150%. Astfel, se produc 24 de efecte benefice la nivelul tenului.

Culoarea rosie data de ledterapie activeaza circulatia sangelui. Principalele beneficii ale acestei proceduri sunt: cresterea elasticitatii si tonusului facial, redarea luminozitatii, hidratarea si stralucirea pielii. SkinTech lucreaza foarte bine pe tenurile terne.

Prin activarea culorii albastre, s-a dovedit stiintific ca in trei sedinte, bacteriile de sub piele dispar in proportie de 95%. Astfel, beneficiem de un efect antibiotic si putem scapa de acnee. De asemenea, tratamentul cu masca SkinTech reduce semnificativ eruptiile cutanate, calmeaza pielea si atenueaza leziunile vasculare.

Terapia cu infrarosii actioneaza in planul superior al fetei prin relaxare musculara in zonele in care ne incruntam, apar ridurile de expresie sau ridurile numite “laba gastii”.

Galvanoterapia este declansata de sapte poli metalici si se realizeaza cu seruri ionizabile. Cu ajutorul curentului galvanic, ingredientele principale din seruri sunt impinse in tegument.

Pentru o sedinta cu SkinTech Infrared sau ledterapii puteti plati intre 50 si 80 de lei. Daca se foloseste curentul galvanic in combinatie cu diferite seruri pentru hidratare si elasticitate, pretul poate creste pana la 120 de lei.

SkinTech se poate aplica de doua-trei ori pe saptamana.

 

 


Toate pozele utilizate in prezentul articol fac parte din arhiva ROWE.