Despre High Class Beauty Studio

High Class Beauty Studio Centru de remodelare corporala si estetica faciala Bucuresti sector 3

PROFESIONALISM, CALITATE, ELEGANTA - TREI CUVINTE CARE DEFINESC SALONUL HIGH CLASS BEAUTY STUDIO

Vino si descopera salonul High Class Beauty Studio, uita de grijile cotidiene, lasa in urma desertul de beton al Bucurestiului si paseste in universul relaxarii si al rasfatului.

Odata ce vei intra in Universul High Class Beauty Studio, vei experimenta terapiile prin care simturile iti vor fi mangaiate de atingerea catifelata a luminii calde si a decorului invaluit de arome si muzica de suflet ce te vor face sa uiti de stresul cotidian si vor fi calea perfecta spre momentele de liniste dorite.

High Class Beauty Studio cuprinde zona uscata a unui SPA urban: Tratamente Faciale, Terapii Corporale pentru Slabire si Remodelare, Masaj terapeutic, Masaj anticelulitic, Tratamente de Detoxifiere, Proceduri de Relaxare.

De ce sa ne alegeti pe noi?

1

Iti oferim servicii de inalta calitate la preturi avantajoase

La High Class Beauty Studio vei gasi servicii complete de infrumusetare corporala, cosmetica, remodelare corporala, slabire, nutritie, masaj anticelulitic si masaj terapeutic.
2

Iti oferim promotii saptamanale la serviciile noastre

High Class Beauty Studio iti ofera periodic pachete promotionale, bonusuri, discount-uri, cadouri si premii. Pentru clientii fideli oferim pachete de servicii personalizate la preturi fara concurenta.
3

Ai parte de un personal eficient, instruit si atent selectat

Ceea ce face salonul High Class Beauty Studio sa fie deosebit este personalul ce formeaza echipa sa, al carui principal obiectiv este sa-ti faca viata mai frumoasa.
4

Te bucuri de un ambient deosebit, placut si relaxant

La High Class Beauty Studio vei gasi aparatura moderna, dotari materiale exceptionale, produse profesionale de ingrijire si servicii de calitate.

Marturii Clienti

 • Daniela:

  "Toate ofertele voastre suna foarte bine, chiar incredibil de bine."
 • Madalina:

  "Masajul de relaxare este exact ce am nevoie dupa o zi de munca."
 • Elena:

  "Este locul unde am avut parte de cel mai bun si intens masaj anticelulitic."
 • Alina:

  "Abonamentele personalizate ma fac sa revin de fiecare data. Mi s-a recomandat ce mi se potriveste, dupa o evaluare gratuita si inca din a doua sedinta am remarcat scaderea in cm. Recomand cu tot dragul."
 • Maria:

  "Serviciile si atmosfera ma fac sa ma intorc de fiecare data."