Consultanta in Nutritie, Dieta si Regim de Viata Sanatos

CONSULTATIE EVALUARE CORPORALA - ANALIZA SI DIAGNOSTIC

High Class Beauty Salon Bucuresti - Evaluare nutritionala

Consultanta nutritonala - GRATUIT

Masuarea si analiza compozitiei corporale TANITA - GRATUIT

Te simti bine la exterior, insa te-ai intrebat cat de bine stau lucrurile, de fapt, pe interior ?

Ei bine, aceasta consultatie gratuita are ca scop o evaluare completa a statusului metabolic si nutritional si in acelasi timp, verifica starea generala de sanatate si gradul individual de motivatie. Vom discuta cu clientul nostru aspecte legate de stilul de viata (daca este sedentar, activ pe plan sportiv, numarul meselor zilnice, ce afectiuni are si, in acelasi timp, preferintele lui in alimentatie si activitati fizice).

Pe durata acestei consultatii se va efectua analiza compozitiei corporale cu un echipament specializat. Asadar, vom tine cont de indicele de masa corporala al fiecaruia si, ca rezultat al acestor masuratori, se va stabilit impreuna cu nutritionistul nostru varianta optima de tratament si se va discuta strategia potrivita ce ar trebui urmata pe termen lung.

Trebuie tinut cont ca, la finele acestei initiale consultatii, nu se va primi o dieta ci se va propune o strategie de viitor si de durata.

ELABORAREA PLANULUI DE NUTRITIE INITIAL

High Class Beauty Salon Bucuresti - Elaborare plan de nutritie, dieta, regim de slabire.

Plan de nutritie personalizat - 250 LEI

Planul de nutritie va fi elaborat in functie de masuratorile efectuate in faza de analiza si evaluare. In functie de necesitatea clientului, vom stabili procesul de slabire sau de ingrasare necesar. Vom tine cont de parametrii necesari ai clientului, de numarul aportului caloric necesar per zi, de cantitate necesara de proteine, glucide, lipide pentru a avea un rezultat pozitiv si de durata fie ca vorbim despre scaderea sau cresterea in greutate.

In acelasi timp, la elaborarea planului de nutritie, se va tine cont de preferintele si obiceiurile alimentare ale fiecarui client si i se va crea un program pe care il va putea respecta cu usurinta datorita elementelor personalizate. Spre exemplu, daca unei persoane nu ii place sa consume peste, nu vom forta aceasta nota, ci vom incerca sa gasim variante optime ajutatoare.

Totodata, tinand cont de necesitatie fiecaruia vom oferi informatii despre nutritie, dieta si suplimente nutritive, incercand sa excludem idea dureroasa de dieta si incercand sa ajutam clientul sa isi schimbe, mai degraba, modul de viata renuntand la obiceiurile nesanatoase si introducand alte obiceiuri ce, pe termen lung, vor avea rezultate pozitive.

CONSULTATIE DE MONITORIZARE SI AJUSTARE A PLANULUI DE NUTRITIE

High Class Beauty Salon Bucuresti - Monitorizare regim de slabire.

Consultatie monitorizare lunara - 180 LEI sau ABONAMENT 5 Consultatii - 700 LEI

5 sedinte de monitorizare a compozitiei corporale TANITA - 200 lei

Consultatia de monitorizare este parte importanta din programul nutritional si are ca scop atingerea scopurilor stabilite initial. Pentru a atinge scopul final, va fi primordial sa se respecte planul consultatiilor programate la un interval de timp bine stabilit. In timpul acestei consultatii se vor observa rezultate pacientului, daca ii prieste dieta oferita, daca are nevoie de suplimente nutritive.

Consultatia de monitorizare este un proces vital al programului nutritional dezvoltat deoarece asigura alegerea drumului optim si, in acelasi timp, ofera suportul motivational necesar pe tot parcusul procesului de slabire sau ingrasare.

CONSULTATIE PENTRU PRESCRIEREA TRATAMENTELOR CORPORALE POTRIVITE

High Class Beauty Salon Bucuresti - Tratamente de remodelare corporala si dieta personalizata

Prescriere tratamente corporale - 20 LEI

De cele mai multe ori, alegem sa facem diverse tratamente pentru ca sunt un concept "la moda" sau pentru ca ne-a sugerat o prietena, insa nu tinem cont ca fiecare organism este unic si poate reactiona in diverse moduri. Asadar, inainte de a ne arunca cu capul inainte la alegerea unui tratament corporal nou este bine sa ne sfatuim cu expertii.

Intocmai pentru a oferi servicii cu beneficii optime fiecarui client, am format o echipa tanara si dornica de obtinerea rezultatelor pozitive. Aceasta echipa, compusa din tehnicianul responsabil de modelare corporala si tehnicianul nutritionist, stau la dispozitia clientilor pentru a-i sfatui, in functie de rezultatele evaluarii corporale individuale, ce tratamente ar fi benefice si ar aduce rezultate pozitive si de durata.

CONSULTANTA CULINARA PENTRU ALIMENTATIE SANATOASA

High Class Beauty Salon Bucuresti - Retete de slabire

Consultanta culinara - 200 LEI

Consultanta culinara pentru o alimentatie sanatoasa va fi elaborata de nutritionistul nostru si va indica sfaturi necesare unui stil de viata sanatos si folosirea alimentelor cu un aport nutrivit mare, cat si sfaturi despre modul de combinare al alimentelor.

Marturii Clienti

 • Valeriu:

  "In aproximativ o 5 luni am slabit aproape 20 kg. Imi era teama sa aleg o interventie chirurgicala pentru a scapa de surplusul de kilograme, asa ca am apelat am apelat la serviciile integrate de nutritie si remodelare corporala oferite de High Class Beauty Studio. Doamna Despina a fost cea care m-a ajutat si sustinut in aceasta perioada, astfel ca am ajuns aproape de greutatea dorita. Planul de nutritie personalizat combinat cu sedintele combinate de cavitatie, lipolaser, LPG si drenaj limfatic m-au condus catre rezultatele dorite. Multumesc terapeutilor de la High Class Beauty Studio pentru profesionalismul de care au dat dovada!"
 • Marilena:

  "Am aflat de High Class Beauty Studio de la o prietena cu probleme de greutate. Vazand rezultatele obtinute de ea m-am hotarat sa incep programul integrat nutritie si tratamente corporale de slabire in dorinta de a scapa de kilogramele in plus acumulate in special din cauza stresului de la locul de munca. Nutritionistul si terapeutul de la High Class Beauty Studio au imbinat cu succes planul de nutritie personalizat cu procedurile de slabire prin cavitatie, lipolaser si cu tonifierea musculara cu electrostimulare. Saptamanal mi s-a recomandat si drenajul limfatic pentru detoxifiere si eliminarea surplusului de lichide. Recomand acest program tuturor, este usor de urmat si placut. High Class Beauty Studio nu numai ca m-a ajutat ajung la greutatea dorita, ci m-a invatat cum sa-mi schimb alimentatia pentru a ma mentine. Adoptand un stil de viata sanatos am avut mult de castigat si multumesc echipei pentru ajutorul acordat."
 • Dragos:

  "La inceputul programului de nutrtie a fost mai greu din cauza modificarii alimentatiei si a stilului de viata, dar rezultatele au inceput sa se vada imediat si am fost motivat sa merg mai departe. Am urmat constiincios planul de nutritie personalizat si procedurile recomandate pentru remodelare corporala. Datorita programului High Class Beauty Studio am invatat sa fac asocieri alimentare benefice si sa am un stil de viata sanatos. Multumesc High Class!"
 • Maria:

  "Serviciile si atmosfera ma fac sa ma intorc de fiecare data."