Tratamente pentru Slabire, Tratamente pentru Eliminarea Celulitei si Tratamente de Detoxifiere

Program intensiv de slabit - Super SLIM by High Clas Beauty Studio

High Class Beauty Studio Salon Bucuresti - Program de slabit rapid, eliminare celulita, liposuctie

Program intensiv de slabit cu durata de 2 saptamani, 3 sedinte de slabit/saptamana - 550 LEI

Programul intensiv de slabit realizat de specialistii in nutritie si wellness de la High Class Beauty Studio este dedicat, in special, persoanelor care, dintr-un motiv sau altul, nu obisnuiesc sa faca sport in mod regulat, dar care vor sa slabeasca fara sa-si puna in pericol sanatatea. Pe langa pierderea rapida in greutate fara nici cel mai mic efort, programul Super Slim by High Class Beauty Studio ofera pielii frumusete, elasticitate si fermitate, eliminand aspectul inestetic si vergeturile.

SAPTAMANA 1

Ziua 1: Analiza corporala si diagnosticarea profesionala a gradului de celulita si elaborarea planului nutritional adecvat - 20 minute; Presoterapie cu infrarosu - 40 minute; Radiofrecventa 7 poli - 30 minute; Impachetare Crio / Therma-Frio-Shock - 45 minute

Ziua 2: LipoLaser - 30 minute; Masaj anticlelulitic - 30 minute; Electrostimulare + Fast-slim - 45 minute

Ziua 3: Liposuctie virtuala - cavitatie - 30 minute; Masaj endermologic cu tehnologie LPG - 30 minute; Presoterapie cu infrarosu - 40 minute; Evaluare corporala

SAPTAMANA 2

Ziua 1: Mezoterapie cu fiola SLIM - 30 minute; LipoLaser - 30 minute; Presoterapie cu infrarosu - 40 minute

Ziua 2: Liposuctie virtuala - cavitatie - 30 minute; Masaj endermologic cu tehnologie LPG - 30 minute; Electrostimulare + Fast-slim - 45 minute

Ziua 3: Radiofrecventa 7 poli - 30 minute; Masaj anticelulitic - 30 minute; Therma-Shock - impachetare pentru slabit - 45 minute; Evaluare corporala si analiza rezultatelor

Pentru rezultate corespunzatoare, pe langa tratamentele de slabit, se recomanda un consum moderat de calorii zilnic, in functie de activitatea fizica sau intelectuala efectuata.

Program integrat de detoxifiere limfatica

High Class Beauty Bucuresti - Tratamente de detoxifiere a limfei

Detoxifierea sistemului limfatic - 350 LEI

Studiile recente arata ca 80% dintre persoanele supraponderale au un sistem limfatic lenes, iar detoxifierea acestuia reprezinta primul pas pentru scaderea in greutate.

Specialistii in domeniu sustin ca este necesara o detoxifiere limfatica pe an pentru ca aceasta ajuta la imbunatatirea sistemului imunitar si la atingerea nivelului optim de greutate.

Sistemul limfatic este format din: limfa (un lichid incolor care contine 95% apa), vase limfatice (asigura transportul limfei si se gasesc in toate tesuturile cu exceptia sistemului nervos central), structuri si organe care contin tesut limfatic (timus, ganglionii limfatici, splina), celule - limfocite, granulocite si celule prezentatoare de antigen.

Acumularea in exces a reziduurilor in organism afecteaza functionarea normala a sistemului limfatic si conduce in timp la slabirea imunitatii, cresterea in greutate si la instalarea unor afectiuni grave. Detoxifierea limfatica are rolul de a curata limfa si sangele, ajutand la imbunatatirea circulatiei limfatice prin stimularea functiei ganglionilor limfatici. Imbunatatirea circulatiei limfatice este cheia pentru a ajuta corpul sa curete depunerile toxice, depuneri care sunt legate de durere, celulita, depozite de grasime si tulburari cronice si degenerative.

In vederea imbunatatirii circulatiei limfatice, terapeutii de la High Class Beauty Studio au pregatit un pachet de proceduri care vin in completarea planului de detoxifiere adecvat.

Program de detoxifiere a limfei

Ziua 1: Evaluarea corporala si stabilirea planului nutritional adecvat; Drenaj limfatic - masaj 20 minute; Detoxifiere ionica - 30 minute.

Ziua 2: Presoterapie cu infrarosu - 40 minute; Impachetare cu alge marine - 40 minute; Electrostimulare - 30 minute.

Ziua 3: Masaj endermologic cu tehnologie LPG - 30 minute; Drenaj limfatic - masaj 30 minute.

Ziua 4: Presoterapie cu infrarosu - 40 minute; Impachetare cu alge marine - 40 minute; Detoxifiere ionica - 30 minute.

Pentru a obtine rezultate excelente in urma tratamentelor corporale efectuate la Centrul de estetica si modelare corporala High Class Beauty Studio, va recomandam sa adoptati un stil de viata sanatos. Stilul de Viata Sanatos este compus in principal din: odihna (somnul), alimentatie sanatoasa si hidratare, munca si miscare, educatie si echilibru.

Program de intensiv de slabire si detoxifiere - SLIM & DETOX

High Class Beauty Salon Bucuresti - Tratamente pentru par gras

Program de slabire si detoxifiere cu durata de 3 saptamani, 3 sedinte/saptamana - 650 lei

Programul de remodelare corporala SLIM & DETOX combina ambele ramuri ale unui stil de viata sanatos: tratamentele de slabire si detoxifiere impreuna cu un plan nutritional personalizat. Prin programul de slabire si detoxifiere SLIM & DETOX, asistat de o dieta optima si hidratare adecvata, se obtin numeroase beneficii: intarirea sistemului imunitar, ameliorarea problemelor dermatologice, imbunatarirea gradului de hidratare a pielii, controlul greutatii corporale, cresterea nivelului de energie, eliminarea stersului.

SAPTAMANA 1

Ziua 1: Analiza corporala si diagnosticarea profesionala a gradului de celulita si elaborarea planului nutritional adecvat - 20 minute; Radiofrecventa 7 poli - 30 minute; Impachetare cu alge marine - 40 minute

Ziua 2: Liposuctie virtuala (cavitatie) - 20 minute; Masaj endermologic cu tehnologie LPG - 30 minute; Presoterapie cu infrarosu - 30 minute

Ziua 3: Ultrasunete - 30 minute; Lipolaser - 30 minute; Electrostimulare - 30 minute; Evaluare corporala si analiza a rezultatelor

SAPTAMANA 2

Ziua 1: Liposuctie virtuala (cavitatie) - 30 minute; Masaj endermologic cu tehnologie LPG - 30 minute; Presoterapie cu infrarosu - 40 minute

Ziua 2: Lipolaser - 30 minute; Vacuum - 30 minute; Impachetare cu alge marine - 30 minute

Ziua 3: Radiofrecventa 7 poli - 30 minute; Drenaj limfatic - 30 minute; Lipolaser - 45 minute; Evaluare corporala si analiza rezultatelor

SAPTAMANA 3

Ziua 1: Lipolaser - 30 minute; Masaj anticelulitic - 30 minute; Presoterapie cu infrarosu - 40 minute

Ziua 2: Liposuctie virtuala - cavitatie - 30 minute; Masaj endermologic cu tehnologie LPG - 30 minute; Impachetare cu alge marine - 45 minute

Pentru rezultate corespunzatoare, pe langa tratamentele de slabit, se recomanda un consum moderat de calorii zilnic, in functie de activitatea fizica sau intelectuala efectuata si un regim de viata sanatos.

Marturii Clienti

 • Violeta:

  "Pierderea kilogramelor dupa nastere a fost accelerata de programul personalizat de slabit proiectat de terapeutii de la High Class Beauty Studio. Dupa numai doua luni am ajuns la greutatea dorita si corpul meu s-a remodelat. Multumesc specialistilor de la High Class Beauty Studio pentru tratamentul corporal de slabire prescris. Recomand tuturor mamicilor de bebelusi."
 • Marius:

  "Cu programul Super Slim by High Class Beauty Studio am slabit 6 kg intr-o luna, fara sa imi fie afectat tonusul si elasticitatea cutanata. Aparatura este moderna, iar personalul bine pregatit si foarte amabil. In plus, am beneficiat si de excelentele sfaturi de nutritie date de terapeut. Daca vreti sa slabiti intr-un timp scurt veniti la Centrul de Remodelare Corporala High Class Beauty Studio si nu veti regreta!"
 • Gabriela:

  "Exista oameni, locuri si lucruri care ne schimba viata. In cazul meu, programul intensiv de slabire si detoxifiere SLIM & DETOX e cel mai bun exemplu a ceea ce se numeste schimbare. A fost o victorie pentru mine. Toate procedurile si sfaturile primite de la terapeutii High Class Beauty Studio m-au ajutat sa slabesc, sa fiu mai sanatoasa si mai frumoasa. Acum am un stil de viata sanatos si nu ma voi intoarce niciodata la obicieiurile din trecut. Urmez in continuare un proceduri de detoxifiere si remodelare corporala care ma ajuta sa ma mentin la greutatea dorita. Multumesc, High Class!"
 • Cristina:

  "Tratamentele de slabire au avut efectul scontat si au fost foarte bine pregatite, executate si propuse. Va felicit pentru profesionalismul terapeutilor si pentru produsele profesionale. Nota 10 High Class Beauty Studio pentru personal, profesionalism, atitudine, ambianta."
 • Valentina:

  "Am urmat cu succes programul intensiv de slabire si detoxifiere. Este un pachet de servicii bine structurate, noninvazive si fara dureri. Cu ajutorul nutritionistului am reusit sa respect dieta personalizata si terapeutii mi-au acordat o atentie deosebita pe parcursul desfasurarii programului de slabire. N-am crezut ca pot obtine asemenea rezultate. Ma simt minunat si recomand tuturor."
 • Rodica:

  "Ma simt foarte bine la High Class. Salonul isi merita numele."
 • Maria:

  "Serviciile si atmosfera ma fac sa ma intorc de fiecare data."