PRODUSE utilizate de specialistii High Class Beauty Studio

Skeyndor Barcelona

High Class Beauty Salon Bucuresti Sector 3 - Remodelare corporala si estetica faciala

Produse de remodelare corporala si estetica faciala

Skeyndor Barcelona este un brand de origine spaniola care are o experienta de 46 de ani de excelenta in estetica profesionala.

Gratie experientei echipei de cercetare in colaborare cu esteticieni si chirurgici plastici, a fost creat si adoptat conceptul de estetica stiintifica, ce sta la baza formarii brandului. Produsele cosmetice de inalta calitate sunt controlate in mod riguros, echipa de cercetare fiind focalizata in permanenta pe descoperirea unor formule noi si inovatoare, bazate pe ingrediente de origine naturala sau inspirate de chirurgia estetica.

Skeyndor si-a castigat pozitia de lider al cosmeticii profesionale, bucurandu-se de un succes international si premii importante.

Produse profesionale pentru ingrijirea corpului POSTQUAM PROFESSIONAL

High Class Beauty Salon Bucuresti Sector 3 - Tratamente anticelulitice, tratamente antivergeturi si tratament pentru tonifiere

Produse anticelulitice, tratamente antivergeturi si pentru tonifiere

Therma Gel - este un tratament anticelulitic profesional cu efect termic de incalzire si cu rezultate imediate si spectaculoase. Efectul termic este blind si usor de suportat.

Lichidul Frio - este o solutie pentru impachetari la rece, cu bandaje elastice. Este un tratament anticelulitic si de slabire spectaculos, cu rezultate imediate, vizibile dupa prima impachetare.

Moulding Cream - este o crema anticelulitica profesionala pentru remodelare corporala, ce reduce volumul tesutului adipos. Moulding Cream previne si trateaza acumularile de grasime, pe orice zona a corpului. Rezultatele sint rapide si spectaculoase.

Reaffirming Cream - este o crema profesionala pentru remodelare corporala si pentru tonifiere, cu efecte rapide si spectaculoase. Combate lasarea pielii si a tesuturilor, tonifiaza pielea afectata de curele de slabire sau de trecerea anilor, previne si trateaza vergeturile, reda elasticitatea pielii si restructureaza tesuturile.

Yamuna - gama de ingrijire a corpului direct din natura

High Class Beauty Salon Bucuresti Sector 3 - Masaj anticelulitic, de slabire, reflexoterapie, relaxare, terapeutic

Uleiurile de masaj Yamuna contin maximum 10 % ulei de sezam presat la rece, recomandat pentru orice tip de piele. Datorita componentelor naturale, produsele de ingrijire a corpului Yamuna au efect de improspatare, revigorare, calmare, antiinflamator, nutritiv, anticelulitic si relaxant.

Uleiurile de masaj Yamuna contin extracte naturale din ulei de ricin, ulei de palmier si ulei de soia. Nu contin componente artificiale pentru culoare sau aroma sau substante de origine animala. Uleiurile Yamuna se absorb incet si complet, dupa masaj neramanand ulei pe piele.

Marturii Clienti

 • Daniela:

  "Toate ofertele voastre suna foarte bine, chiar incredibil de bine."
 • Madalina:

  "Masajul de relaxare este exact ce am nevoie dupa o zi de munca."
 • Elena:

  "Coafura pentru ultimele evenimente mi-am realizat-o aici. Multumesc High Class!"
 • Alina:

  "Simona mi-a realizat manichiura pentru nunta. A fost exact ce mi-am dorit. Recomand!"
 • Gabriela:

  "Punctuali, veseli si cu o stare de spirit ce te face sa revii. Multumesc, High Class!"
 • Cristina:

  "Unghii superbe si rezistente. Multumesc."
 • Valentina:

  "Am inceput de o luna sedintele de remodelare corporala. N-am crezut ca pot obtine asemenea rezultate. Ma simt minunat si recomand tuturor."
 • Ioana:

  "Imi place mult salonul. E intim, elegant si curat."
 • Rodica:

  "Ma simt foarte bine la High Class. Salonul isi merita numele."
 • Maria:

  "Serviciile si atmosfera ma fac sa ma intorc de fiecare data."