Termeni si conditii de utilizare a site-ului

Termeni si conditii (Acord) de utilizare a site-ului

 

Website-ul OriginalBeauty.RO denumit in continuare Site, pe care il vizitati este detinut de S.C. Top Quality Management S.R.L., numita in continuare si Detinator, cu sediul social in Bucuresti, str. Dionisie Lupu Nr. 49, Et. 3, Ap. 7, companie ce are ca obiect de activitate autorizat 6312 – Activitati ale portalurilor web. In legatura cu activitatea de realizare si gestionare a portalurilor web, Top Quality Management S.R.L. detine si opereaza si websiteuri dedicate in special (articolelor editoriale) textelor publicistice.

Utilizarea site-ului ca vizitator, inregistrarea ca utilizator si accesul la serviciile oferite de acesta presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Termenii si conditiile de utilizare pot fi actualizate oricand de catre Detinator, iar accesarea sau utilizarea site-ului presupune acceptarea neconditionata a Termenilor si conditiilor de utilizare in forma si continutul afisat la momentul accesarii / utilizarii. Acest site este oferit in forma in care se prezinta la accesarea sa de catre utilizatori, fara niciun fel de alte garantii.

Detinatorul siteului nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte lipsuri ale acestui site sau ale continutului afisat.

Acces, inregistrare si responsabilitati

Accesul pentru vizualizarea continutului editorial nu este conditionat de inregistrarea pe site.

Accesul la anumite servicii, categorii si informatii din cadrul site-ului se face prin inregistrare cu Nume de utilizator si parola precum si alte informatii sau conditii suplimentare, dupa caz.

Cand va inscrieti pentru a va abona la newsletter-ul publicatiei noastre, buletine informative, forum, concursuri, campanii si alte servicii pe care le accesati vi se vor solicita prin formularul / talonul de inregistrare si / sau participare mai multe informatii precum (nume si prenume, adresa de e-mail s.a.). Prin completarea formularului / talonului garantati ca:

(a) toate informatiile solicitate pe care le trimiteti sunt reale, sincere si corecte; si

(b) veti mentine acuratetea si actualizarea acestor informatii.

Veti fi responsabil pentru pastrarea confidentialitatii informatiilor dumneavoastra de utilizator, si nu vom fi responsabili pentru utilizarea abuziva a informatiilor de catre un tert, autorizat sau nu de dumneavoastra.

Sunteti responsabil pentru toate activitatile care au loc in conturile generate cu informatiile dumneavoastra de utilizator. Sunteti de acord sa notificati imediat detinatorul site-ului cu privire la orice utilizare neautorizata sau utilizarea neautorizata suspectate a Utilizatorului de informatii sau orice alta incalcare a securitatii. Detinatorul site-ului nu poate si nu va fi raspunzator pentru orice pierderi sau daune provocate de nerespectarea cerintelor mentionate anterior.

Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui datele de utilizator si parola. Site-ul nu va cere niciodata parola conturilor Dumneavoastra in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru.

Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala prin criptarea informatiilor intre site si browserul Dumneavoatra, Site-ul nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dumneavoastra catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriul Dumneavoastra risc.

In timpul utilizarii site-ului si a serviciilor sale, Dumneavoastra, utilizatorul, va angajati sa respectati legile in vigoare si sa nu desfasurati activitati de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun in pericol buna functionare a site-ului, a serverului, securitatea informatiilor etc.; va angajati sa nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, creati produse derivate sau sa vindeti orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul site-ului; va angajati sa suportati orice costuri aditionale legate de utilizarea site-ului, cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice si de servicii Internet.

Protectia proprietatii intelectuale

Continutul si designul Site-ului precum si orice alt material avand legatura cu Site-ul publicate pe site sau trimis dumneavoastra prin e-mail sau furnizat dumneavoastra in orice alta modalitate – ca, spre exemplu: articole, newslettere, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la “Continut Site”), apartin Site-ului si colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat expres ori nu este specificat un alt autor – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa din partea detinatorului Site-ului.

Siteul apartine Detinatorului sau licentiatorului si este protejat conform legislatiei in vigoare. Este interzisa utilizarea denumirii, marcii de catre orice terta persoana, in orice mod, fara un acord scris din partea detinatorului.

Utilizarea continutului site-ului

Puteti copia si printa Continutul Site-ului (date, imagini si orice alt tip de informatii prezentate pe Site) doar pentru folosinta dumneavoastra personala, lipsita de intentie comerciala, conform prevederilor legale. In orice alte cazuri, continutul Site-ului nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.

Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Site-ului:

– reproducerea sau stocarea Continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server tert sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.

– modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra.

– indepartarea insemnelor (inclusiv link-ul la articolul original) care atesta dreptul de autor al Site-ului asupra Continutului.

Orice utilizare a continutului Site-ului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul acord, este interzisa.

Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: contact@originalbeauty.ro.

Reguli de conduita

Postarea sau transmiterea de comentarii si / sau orice alt continut prin intermediul siteului si / sau platformelor de comunicare puse la dispozitie de Site este supusa urmatoarelor limitari:

– Nu puteti publica, transmite sau face referire la orice tip de mesaj care poate contine o forma unanim recunoscuta in societate ca fiind “publicitate” la diverse categorii de bunuri si servicii.

– Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin recomandari de a cumpara sau de a nu cumpara un anumit produs sau serviciu. De asemenea, nu puteti publica sau face referire in nici un fel la mesaje care contin informatii confidentiale, indiferent ca acestea sunt sau nu prevazute cu mentiunea “confidential” sau cu orice alta mentiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta pretul, imaginea sau valoarea de piata al unui produs sau serviciu.

– Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care au un continut ce incalca prevederile legale, bunele moravuri sau drepturi ale unor terti. Sunt interzise fara a se limta la: mesajele sau continuturi amenintatoare, defaimatoare, abuzive, indecente, discriminatoare care incalca in orice fel dreptul la imagine sau alte drepturi pe care le are un tert.

– Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea Site-ului sau a oricaror alte sisteme informatice (hardware sau software).

– Nu puteti colecta in nici un fel informatie indentificabila personal de la utilizatorii sau membri Site-ului.

– Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje a caror sursa este ascunsa.

– Nu puteti publica, transmite sau face referire la nici un fel de activitate menita a insela increderea unor alte persoane, precum si orice activitati similare unor fapte in privinta carora s-a probat in trecut potentialul infractional.

Prin transmiterea mesajelor dumneavoastra catre site sau prin intermediul oricarui mijloc de comunicare, sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil si veti despagubi Site-ul precum si orice tert indreptatit pentru orice paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a postarii, transmiterii sau referintei de catre dumneavoastra a unor mesaje al caror continut incalca prevederile legale, bunele moravuri, drepturi ale unor terti.

Unii utilizatori pot intelege ca este mai simplu sa incalce regulile statuate in acest acord, si, drept urmare, unele dintre mesajele publicate pot prezenta o realitate inselatoare, incompleta, incorecta sau agresiv orientata spre alte categorii sociale. Ar trebui deci sa discerneti inainte de a folosi informatia cuprinsa in aceste mesaje pentru a face o investitie sau orice alta actiune care implica folosirea de fonduri sau resurse proprii sau alte unor terti.

Confidentialitatea datelor cu caracter personal

Utilizarea datelor cu caracter personal se face potrivit Politicii de confidentialitate.

Politica de Cookie-uri

Cookie-urile sunt date pe care un site web le transfera pe hard-disk-ul unei persoane in scopul de a le stoca. Cookie-urile sunt standard industrial si sunt folosite de cele mai multe site-uri, inclusiv de cele administrate de noi, usurand accesul permament al unui utilizator la un site. Aceasta tehnologie ne permite sa adaptam siteul la nevoile dumneavoastra Daca nu doriti informatii colectate prin utilizarea de Cookie-uri, exista in multe browsere un procedeu simplu care va permite sa respingeti sau sa acceptati caracteristicile / functiionalitatile Cookie-urilor. Dar va rugam sa retineti ca Cookie-urile ar putea fi necesare pentru a va putea furniza anumite facilitati ale serviciilor noastre online.

Limitarea raspunderii

Desi in fiecare moment facem eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii articolelor publicate in site, Site-ul nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau, a Site-ului, a software-ului ori a produselor si serviciilor publicate sub egida sa Site-ul nu isi asuma raspunderea, in nicio situatie, pentru nicio dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nicio lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site, chiar daca Site-ul va atentionase anterior ca folosirea acestor informatii fara un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.

Site-ul nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate. De asemenea, Site-ul nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe site sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.

Detinatorul nu va fi raspunzator pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca a fost informat anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

– utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;

– acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;

– declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;

– orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Daca veti considera ca un material de pe site incalca orice drepturi sau prevederi legale, va rugam sa semnalati aceasta situatie la adresa de mail contact@originalbeauty.ro.

Mesaje promotionale

Avand la baza consimtamantul dumneavoastra anterior, Site-ul poate sa trimita email-uri continand mesaje promotionale, campanii publicitare, etc.

Site-ul nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la consecintele achizitionarii produselor ori serviciilor promovate prin intermediul mesajelor promotionale oferite de terti utilizatorilor Site-ului.

Sunteti de acord sa exonerati de raspundere Site-ul pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dumneavoastra a clauzelor prezentelor Termeni si conditii.

Site-ul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale Continutului sau.

Cauze exoneratoare

Detinatorul, afiliatii sau / si in general, furnizorii de informatie catre Site nu pot fi facuti responsabili pentru nicio intarziere sau eroare in continutul furnizat, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa detinatorului. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare ale echipamentului tehnic, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Siteului, erorile de operare, greva, etc.

Publicitatea si continutul furnizat de alte parti

Parti ale continutului inclus in Site pot sa fie furnizate de terte persoane cu care Site-ul are incheiate contracte de furnizare de continut. De asemenea, in interiorul continutului Site-ului pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane.

Site-ul nu este responsabil in nicio masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, Site-ul nu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere din interiorul sau.

Notificari. Lege aplicabila. Solutionare cereri / plangeri

Orice solicitare sau notificare catre detinator trebuie trimisa in scris fie prin intermediul postei electronice fie prin transmiterea prin orice modalitate prevazuta de lege la adresa din Bucuresti, str. Dionisie Lupu nr. 49, in atentia Departamentului Comunicare.

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul Acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul Acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare.

Orice neintelegere sau nemultumire va fi solutionata cu prioritate pe cale amiabila. In situatia in care solutionarea disputelor, plangerilor, neintelegerilor nu poate fi realizata pe cale amiabila, litigiul va fi dedus spre solutionare in fata instantelor romanesti competente.